Ut och springa

Efter en as lång skoldag sitter jag nu i mina träningskläder och ska ut och springa med min bror. Hoppas på att jag överlever!!
PUSS

Ja det är ju inte helt lätt att vara den enda smarta av syskonen ;)

Promenad med ellipellie

Nu ger jag mig av till ellinor och sedan tar vi en promenad vid näset.
PUSS


Tisdag

Första dagen i skolan idag efter påsklovet och det suger! Jag vill ha sommarlov nu! Man kunde ju nästan tro att det var sommarlov i veckan för shit vilket fint väder det har varit!
Men det är ju typ bara 7 veckor kvar i skolan och sen har man redan gått 1 år på gymnaiset, fort gåre!
Gjorde något test i skolan idag på idrotten där vi sprang,jogga och gick en massa meter och vilket bra kondis man har ;) eller inte..
Så jag bestämde mig för att gå ut och springa när jag kom och hem och sagt som gjort så var jag nyss ute och sprang 2,3 km. Kanske inte så mycket men det är mycket för mig som inte tränat handboll på snart 2 år.
Nu ska jag gå och lägga mig för i morn väntar ännu en lång skoldag.
PUSS


Ja vi har ju våra planer ;D

Bilder
























Fredag

Idag så har jag inte gjort så himla mycket. Har mest solat och packat upp saker.
Nu ska jag bege mig neråt mot samhälle och köpa godis med jeffa och sen går vi vidare hem till henne och tar en massa kort och så ska vi kolla på i am number four. :)
PUSS


Gårdagens shopping

Hittade skor till jeffa igår och så hittade jag en söt top från hm och ett par svarta jeans. As billiga! 149 kr bara så där gjorde jag ett fynd!
Nu så håller jag på att packar upp alla mina saker. Man har mer saker än vad man kan tro.. Bäst att jag sätter fart om jag ska hinna med alla kartonger.
PUSS!




Stan

Nu åker jag in till stan med jeffa och hjälper henne att hitta ett par studentskor.
Lägger in bilder senare i från måndags!
PUSS

Kanske borde ta nya bilder eller vad tycker du jeffus? ;D Den här bilden är typ från 2007 eller 2008.

Ellan och ps dag

Bion i går var super bra! Självklart för att robert pattinson var med! ;)
Nu så ska jag åka iväg till ellipellie och måla hennes balkong och efter det åker vi iväg och grillar och har det så jävla kul!


Sommaren 2010! var as bra men 2011 kommer att vara ännu bättre!

Påsklov

Äntligen så har man påsklov och jag börjar mitt påsklov med att gå ut och titta på bio med Lovisa,Jeffa och Sandra. Vi ska se filmen Water for elephant med Robert Pattinson. Och jag längtar som fan till 17 november för då ska jag åka ner till göteborg och gå på twiligt movie night med syster;D
Nu ska jag åka hem och fixa mig puss!


Linne och ring

Hittade 2 saker på stan idag, ett linne och en ring.
Jag och susanna bestämde oss för att vi ska tagga till att shoppa på tordag ist för då kommer hm in med deras nya grejer. Hoppas verkligen på att de två plagg som jag vill ha finns kvar, har hört att det kommer att bli väldigt mycket folk när de öppnar på torsdag så jag och susanna måste vara snabba ;D
Ikväll tänkte jag att jag bara ska ta det lugnt, ska sätta mig framför tv med en marabou och moffa ;P
PUSS



Shopping!

Sitter i skolan nu och har matte. Slutar typ om 5 minuter och då går jag och susanna till stan och shoppar lite och vid 4 igen går vi tillbaka till skolan och gör prov och sen blir det hem och bara ta det lugnt!
Har dock 3 grejer som ska vara inlämnade senast på fredag så har lite att gör i veckan alltså.
Vilket fint väder det är ut!? snart sommar ;D
PUSS

Karlskoga

Idag blev det ingen skola för min del eftersom jävla magkatarren håller på att ta dö på mig samtidigt som det är as mycket i skolan..
Hämtade ut skorna och väskan igår och är super nöjd!
Nu ska jag springa iväg till bussen och åka till karlskoga en sväng.
PUSS


Jordgubbar + Bruno Mars

Sitter ny duschad i sängen och äter jordgubbar och lyssnar på Marry you av Bruno Mars.
Har fått typ reda på att jag har typ magkatarr och det är ju himla roligt.. eller inte men iallfall så stressar jag för mycket tydligen men det är ju inte så konstigt eftersom jag alltid har något i skolan att plugga på eller att hinna med.
Och är så himla trött jämt så när jag kom hem från skolan idag sov jag tills mamma hade kommit hem och då hade jag sovit i 3 timmar och är fortfarande trött. Så ska bara läsa igenom lite på naglarna sen ska jag slå på vänner och sen soovva!
PUSS


Jordgubbar! <3


Bruno Mars - Marry you

21 år!

Idag fyller min syster 21 år så ett stor GRATTIS till henne!
Synd bara att hon inte bor hemma längre då.. Inte för att jag snart inte heller gör det men. Det är nästa bara 2 år kvar tills jag tar studenten vilken innebär att jag åker till USA! ;D och sen får jag inte glömma jorden runt resan med ellinor som vi har sagt ;D Åka till Hawaii och lära oss att surfa fy fan vad häftigt! Två blonda tjejer på surfingbräda kan det bli bättre!? haha
PUSS

<3

RSS 2.0