Jullov!

Äntligen har är det jullov! Slutade terminen med ett matte prov i morse som kan gå och dra sig någonstans..
Därefter åkte jag direkt hem till min lilla vovve och har kollat på film och myst med honom hela kvällen. Han ligger just nu och sover så gött i sängen och jag ska nog krypa ner hos han jag med och slå på en film.
PUSS


Mamma satt i löshåret igår och det blev väl okej men jag tycker fortfarande att det är för tunt..


Min lilla goding som sover hos sin mamma <3

Hugo

Igår var det en stor dag! Åkte till Hallsberg och hämtade en chihuahua valp på snart 10 veckor. Vi köpte valpen från en Kennel som heter Bisen. Valpen är en liten kille och heter Hugo. Ett riktigt busfrö är han! När vi kom dit sprang han runt och runt och hoppade och lekte med alla hundar som fans där. Han har varit ganska lugn i natt men har inte sovit så bra dock.. Är så rädd att han ska ramla ur korgen så jag tittade till han hela tiden typ. Han är väldigt morgon pigg och vill busa med tilda men hon bara sitter och tittar på han. Han är väldigt kelig och vill helst sitta i knät och sova och han tycker väldigt mycket om mat. Men han tycker inte om att vara ute. Han sätter sig direkt och kissar sen springer han till mig och vill in. Nu är han så trött efter allt busandet så nu ligger han och sover i korgen med alla filtar.


















Jeffa's och Ps's natthumor!






Bildbomb

Här kommer en lite bildbomd från veckan


Bakning av pepparkakor.








Nya ringar




Nya skor


Beställt löshår. Hoppas på att de kommer på onsdag!


<3

3 december

Vaknade as tidigt av att mamma kom in och frågade fall vi skulle till stan en sväng och självklaMrt gjorde jag det. Övningskörde in och det gick väl så där.. haha
fick köra upp i tunneln när man ska upp till taket på stan och det var ganska läskigt! Körde även fel uppe på taket för där uppe är det enkelriktat och jag körde mot strömmen (y) plus att alla parkeringsrutor blir åt fel håll men jag lyckades hamna i en ruta, någorlunda bra.
Emma kom hem till mig vid tre och vi har kollat på damhandboll sverige - argentina och sverige vann ju ganska stort.
Nu så håller vi på och fixar oss lite så ska vi dra till donkan och äta lite och sen får vi se vad kvällen bjuder på.



Emmas blogg:
http://www.nattstad.se/emma%C3%A5berg

Bästa vän!


Älskar dig tokas!

gästbloggarN

Hej, storbloggarn elli här :) Ps har inte tid till att blogga så därför gör jag det. Hon har fullt upp med att glida runt i duschen och prata om sina problem, som jag inte lyssnar på men man kan ju alltid låtsas.. Vi ska se på idol ikväll, och hålla tummarna på att amanda åker ut. Hoppas hoppas!! Annars då, vi ska väl va allmänt emo och leka coola osånt som vi gör bäst. Ha det bra!!

Bjuder på en bra bild på oss också. Puss, ps hälsar att vi måste se julkalendern sen mä!!!!!!!

RSS 2.0