Klänning

Nyårsklänning beställd!


Kista Mässan

Igår var jag på kista mässan med skolan hela dagen. Det var en massa företag där som gav ut goodiebags och folk var som galna i dom och jag fick tyvärr ingen. På mässan var det även modevisningar, make up visningar, julklapps utdelningar osv. Det var ju då inga dåliga juklappar de delade ut! Saker mellan 400 upp till flera tusen. Hade ingen tur där heller så vann inget då heller. Men fick med mig hem en palett, foundation, ögonskugga, lite små tester, skal till mobilen, nagelfil och en fjäder som man ska ha i håret. Fixade en fjäder i håret även där borta med emma och susanna ;) Hade en as rolig dag där borta!
Kom hem vid 9 och åkte direkt hem till agge där jessika,ronja, bullen och pasma var. Vi spelade spel och kollade på film.
PUSS


























Velvet.









Roshana



Julklappsutdelning med Laila Bagge.





Fredags

I fredags var det sista praktikdagen och de är lite tråkigt tycker jag. Tre veckor gick skit snabbt och det var så himla skönt att vara bort från skolan och allt pluggande. Men självklart sakar man ju klasskompisarna! Praktikdagen gick as fort och så fick jag en lite present av lindex. Det var lite små saker och en bok. As gulliga!
Efter praktiken bestämde ida och jag för att pynta lite och sagt som gjort så pyntade vi hela kvällen och åt pizza och samtidigt kollade vi på idol. Idol var as bra i fredags!
PUSS


Varmt bad!

Har legat hemma och varit sjuk i flera dagar nu men jag börjar känna mig bättre nu, som tur är! vill tillbaka till praktiken! Men i morgon sticker jag iväg dit och det är även min sista dag. Tre veckor går verkligen fort och det har varit jätte kul!
Nu ska jag gå ner och ta mig ett varmt bad och lägga mig tidigt och hoppas på att jag vaknar frisk.
PUSS


Dear john

Efter en plugg dag och städ dag lägger jag mig i sängen och kollar på dear john.
PUSS



What Makes You Beautiful

Dom här tar jag och elli oss an med när vi åker te USA!;)


Breaking dawn!

Funderar på att se den igen på bio!


<3

Natt inlägg

Dålig uppdatering jag vet men har inte haft tid i veckan. Hade en så jävla bra kväll i tisdags på twiday! dock så började den ju inte bra men jag lever och mår bra. Breaking dawn var helt grym! Fan vad bra den var och den fick bara en 1:a av aftonbladet :o Men kanske inte så konstigt egentligen för det är ju mer en tjej film och sen handlar första delen i boken om bröllopet och graviditeten. Andra delen kommer det hända mer action i filmen.
Lägger upp bilder i morgon på vad jag shoppade i onsdags! Har inte tid eller orken att göra det nu..
Praktikdagarna går bra och fort som tur är. Men snart börjar skolan och tillbaka till allt pluggande. Har två hemprov jag ska göra i veckan också och en gruppredovisning i svenska på 30 min..
Helgen har bara bestått av film och slapp. Känner mig inge bra i kroppen och är as förkyld också.

Sitter just nu och tittar på hangover 2 och det är helt okej. Ska gå och lägga mig snart och hoppas på att förkylningen går över. I morgon blir det en plugg dag och ska även hinna med att träna lite med pappa.
PUSS



Praktik

Älskar praktik veckorna! Så jävla skönt att slippa tänka på skol saker och man kan bara komma hem och lägga sig och kolla på en film eller något. Praktiken nu på Lindex är hundra gånger roligare än praktiken på Kicks. På praktiken får jag larma kläder och smink och sen hänga tillbaka kläder och fixa till sånt. Kanske inte låter så roligt men det är faktiskt. Dagarna går as fort när man har något att göra hela tiden och när det är roligt.

En vecka kvar till twiday! längtar som fan och kan inte fatta att jag och emma har varit och sett robert på riktigt!
Men iallafall så tar jag och jeffa tåget ner till göteborg på tisdag och sen shoppar vi lite på stan innan och sen möter vi upp paja och sen drar vi! Fy fan är as taggad och fick se en liten snutt av filmen när vi var på fan eventet och filmen kommer vara grym! Vet dock vad som kommer att hända eftersom jag har läst böckerna. Dom som inte har gjort det kommer ju få en överraskning iallfall ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film eller vänner, får se vad det blir. Var hos doktorn i fredags och jag får inte äta några mjölkprodukter på tre veckor och jag kan ju för fan inte äta ett skit! Allt innehåller ju typ mjölk!? och hur ska jag klara mig utan choklad!? Hoppas verkligen på att jag blir bättre i nu. Doktorn pratar om att jag kanske är en liten grad laktos och berör IBS också men vi får se vad som händer om typ 2 veckor då jag ska dricka två glas mjölk.
PUSS


Nytt!

Hittade tre tröjor i stockholm, var egentligen uten efter en svart lite genomskinlig skjorta men hittade ingen bra. Så det blev de hära tre:


149 kr från bikbok.


249 kr från bikbok


99 kr bikbok


Baksidan på linnet.

RSS 2.0