Nytt i garderoben!

Var på stan igår och kollade efter svarta byxor från rutan men de är slut.. Fick med mig två nya toppar från bikbok. Båda topparna kostade 199 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


21 februari

Har inte gjort så speciellt mycket idag. Har legat och kollat ikapp en massa serier och lagat mat. I morgon blir det en lång dag med jobb på schemat och dubbelpass... Ida gjorde i ordning en as god smoothie till mig! Nu väntar jag på att BB ska börja och sen ska jag gå och lägga mig.
PUSS

 


Ny tröja!

Var hos tandläkaren igår och gick in på gina en snabbis och fick med mig en ny rosa tröja.




199 kr från Gina.

Romme

Var i Romme i fredags med skolan och det var as härligt! Vädret var helt awesome och backen var as bra så och vi hade det as roligt så det var en toppen dag!








13 januari

Kass uppdatering igen! Men har inte haft så mycket att skriva om. De senaste dagarna har jag legat hemma och kollat på vänner hela dagarna. Har hunnit med några träningspass också men annars har det inte hänt så mycket mer. I fredags hade vi överraskningsfest två kompisar som fyllde 18 och de blev väldigt överraskade så det var en rolig kväll. Saknade dock min partypingla.. Men jag överlevde!;)
i morgon blir det jobba fram till lunch och sen hem och ta det lugnt. Kommer kanske inte hinna blogga något nu i veckan eftersom att jag har praktik på onsdag och åker till sussi på torsdag och sen fredag åker vi till Romme och åker skidor. Kommer bli as kul!
Just nu ligger jag och kollar på Monte Carlo och myser med bebisen.
Puss!

Snodde en bild från fb från fredags!


5 februari

Kass uppdatering jag vet! men jag har inte haft tid eller orken. I veckan så har jag haft praktik på Bröllopspalatset och det har varit kul. Är ledig på måndagar och tisdagar så praktiserar jag på lördagar istället.
Igår efter praktiken åkte jag in till elli och sen åkte vi till Marieberg en stund.
Fick med mig hem en topp och sminkborttagning. På kvällen så åt vi pizza och chips och dipp medans vi tittade på melodifestivalen.
Idag åkte jag och mamma in en sväng till team sportia och köpte en skidjacka till mig. Sen åkte vi hem och kollade på jägarna 2 och efter det så har jag och hugo bara tagit det lugnt och kollat på vänner. Är as rastlös och vet inte vad jag ska göra, är as träningssugen men är för feg för att gå ut själv i mörkret. Ska försöka få med jeffa i morgon förmidda på en långpromis. Dock får inte hugo följa med än för han är för lite än men längtars tills vi ska ta lång promisar!






RSS 2.0