Petter

Har legat och solat hela dagen och vid 5 kom jeffa hem till mig och vi tog oss en tur till dfs med emanuel för att hämta en telefon. När vi kom hem igen gick vi till karlskoga festen och kollade på Petter. Skit bra var det!
Längtar som fan till pip nu! Bara en vecka kvar ;D
Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och sen ta natta PUSS!






SOMMAR!

Nu är det äntligen sommar!
Ligger ute och solar,dunkar musik och äte melon och jordgubbar!


Presenterna från grillpartyt!

Lägger in bilder från vad jag fick för saker på grillpartyt!
Berättar och lägger in bilder i morn om grillpartyt. Det var jätte roligt att de kom på min födelsedag!

Presenterna från ellan!

Fick ett litet brev av ellinor och tillbehör till brevet. As gulligt! Fattar inte hur man kommer på så bra saker att ge personer! Det var as roligt att få ett personligt brev! TACK bästa vän!<3




Större bild på ringen, As snygg!



Presentarna från David och Larsson.

Gulliga pojkarna är och köper blommor till mig och paket!


Haha david och larsson skojade lite och gav mig en tvättsvamp och en handske för jag hade tidigare under dagen berättat för david att jag hade fått saker tills jag flyttar hemifrån och då ville de vara med och hjälpa till ;).


Fick även en ask Toffifee AS GÖTT! ;D

17 år!

Jag och ellan var as taggade för midsommar men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss ;)
Igår åkte jag hem till jeffa och åt ost,kex och vin och tittade på Bestly och den var skit bra!
Idag är det min födelsedag och jag blir hela 17 år! ;D
Hade kalas hos mamma med mammas lilla släkt och ikväll inväntar jag 3 goooa vänner nämligen ellinor, david och andreas. Vi ska grilla mat,fika och bara umgås.
Fick as söta muggar av mamma i present som jag ska ha när jag flyttar hemifrån. 8st gammeldags rosa kaffe latte muggar. Måste börja samla på sig lite saker nu ;)
Nu ska jag sätta fart här PUSS!


Ingen lite skit längre ;)

Midsommar!

Nu går jag och ellan ut och firar midsommar! PARTYYYYY!!
PUSS


Veckans som har gått

Onsdag:
I onsdags åkte jag hem till jessika och vi kila ner till coop och köpte nästan 1 kg godis! Det var extra pris så då passar man ju på ;) Med nästan ett kg godis i handen åkte vi till jessika och kollade på paradise hotel danska och det var faktiskt bra!

Torsdag:
I torsdags åkte jag,mamma och mos in till örebro för jag skulle leta efter shorts en trejde gång... Kom inte hem med några shorts utan saker till rummet. Och det är fan inte lätt att skruva ihop en byrå alldeles själv kan jag lova! Tog mig 2,5 timmar att skruva ihop en byrå och en klädstång (y)..

Fredag:
I fredags hade jag filmkväll med emma. Vi åt chips,melon, drack cola med lime och kollade på filmen ugly truth och snackade lite skit ;)

Lördags:
På förmiddagen åkte jag,pappa,ida och tvillingarna för att hitta ett par shorts åt mig, fjärde gången.. Hittade inga på stan så vi åkte till bergvik, femte gången. Men där hittade jag ett par ÄNTLIGEN!! Fick även med mig ett linne från gina hem.
På vägen hem ringer syster från göteborg och säger att hon nyss har varit på bikbok och fått med sig en massa kläder. På bikbok hade dom stor utsäljning på allt. Man fick välja mella att köpa en lite påse för 100 kr eller en stor påse för 200 kr och så fick man fylla dom med kläder, nagellack alltså allt vad som helst. Syster hade köpt en lite påse för och fått ihop saker för 2000 kr. Snacka om bra kap! Synd att man inte var i göteborg då..
På eftermiddagen åkte jag ner till valla och såg på degerfors matchen med ellan,david och andreas.
Sugna på godis blev jag och ellan efter matchen så vi gick till coop och handlade lite ;D
På kvällen kom david,andreas och pasma och vi spelade kubb och tog en cykeltur genom degerfors.

Söndag:
Ellan och jag vaknade vid kvart i 12 av att mamma ringer. Vi bestämde oss för att gå ner till david som stod och sålde jordgubbar utanför ica. Så vi gick ner och fick med oss 2 liter hem som vi sedan satt och moffade.
När jag kom hem åkte jag och pappa ut och övningskörde. Det gick väl bra men att fickparkera är inte lätt! jag fick göra det mellan två konor det var väl tur det för jag körde på ena konan (y) haha.
Nu ska jag börja packa för en vecka hos farmor och farfar och bara ta det lugnt! Men kommer hem innan midsommar och firar den här hemma. Om en vecka så är man 17 år ;D
PUSS














Bästa vän <3

14 juni

I morse gick jag och ellan ner till vallas skolavslutning och tittade och hälsade på alla gamla lärare.
Efter de cyklade vi ner och fikade med släkten och sen cyklade vi i regnet ner till raffes och åt pizza.
Efter pizzan blev vi så trötta så vi tog en tupplur i 2,5 timmar. Så jävla gött att sova på dagen!
Ellan övningskörde efter tuppluren och det tog oss över en timma för oss att åka från dfs till karlskoga. Men vi åkte lite vilse långt ute i skogen. Men hem kom vi sen! ;) As bra är hon på att köra bil! (y)
Nu ska jag slå på ett avsnitt av sex and the city och sen ta natta.
PUSS



Bilder från denna vecka


Jeffa och Lovisa på Balen i onsdags.

Jeffa på hennes student i fredags.

Mina och ellans glassar från idag, MUMS!

2 trötta tjejer på bussen på vägen hem från en shopping tur. Hade bestämt mig för att jag bara skulle köpa ett par jeans shorts och en svart kofta och jag hittade bara en svart kofta för alla jävla shorts var ju i såna konstiga storlekar....

Helt slut!

Sitter ny duschad i sängen och ska slå på sex and the city.
Har varit med jeffa hela dagen. Vi har åkt ner till mamma och fixat bal frisyr och sminkat jeffa + kompis, fullt upp hela dagen har vi haft! Hann faktiskt åka ner till degernäs och äta mat med mamma och pappa :)
I morgon skolavslutning och sen SOMMARLOV!! så jävla gött! men det är ju så jävla roligt att alla kompisar har sommarjobb förutom jag.......
PUSS


Helgen

Här kommer bilder från helgen!


I fredags åkte jag hem till ellinor och vi målade hennes balkong och solade. På kvällen gick vi ner till ica och köpte en glass och sen sprang vi till pekås och köpte godis och sen satte vi på sex and the city.


Igår skulle paja och hennes kompisar + pojkvän på rockfest så jag sminkade paja och fixade håret. Jag sminkade även oscar med. Vilka snyggingar på bilden alltså! hah


På kvällen kom ellinor och vi fixade oss och gick ner till raffes, där vi mötte david och andreas.

Vi gick typ runt hela degerfors men det var roligt ändå! vi gick till en fest men gick efter typ 1 min. Fick blommor av david den charmören ;)




Ellinor försökte att bära andreas på ryggen ;)

Ut

Hinner inte att berätta om min helg! berättar i morn!
Nu drar jag och ellinor ner till pizzan och möter upp david m.m.
Hoppas på en bra och rolig kväll! så jävla gött väder ute ;D
PUSS


RSS 2.0