film mys

Kollade på bio klockan 8 idag med alla ettor på plus. Tror nog att nästan alla sov utom lärarna.. fan vad dålig film!
När jag kom hade jag planerat att gå ut och solat en stund men fan det gick inte för det blåste som fan.. Så gick och la mig och sov en stund tills mamma kom hem och gjorde mat.
Nu så har jag precis kommit upp ur ett bad och nu ska jag slå på en film och äta jordgubbar och melon.
bara 4 skoldgar kvar i skolan!!
PUSS


29 maj

I helgen så har det inte hänt ett skit. Jag har suttit framför datorn och tittat på vänner.
Idag så kom mamma och hämtade mig och vi åkte till ellinor och hämtade min shorts. När jag kom hem åkte jag,mamma och mosan ut och övningskörde och det gick skit bra! först åkte vi runt i industriområdet och sen ner till ip och sen vände och åkte till degernäs och sen hem till jeffa. Dagens lärdom var att man inte kan starta på trean ;) tog ett tag för mig och mamma innan vi kom på att jag hade i trean men annars gick det skit bra.
Nu så sitter jag och väntar på att gossip girls ska börja och efter det ska jag hoppa in i duschen och kolla BB.
Börjar bli lite spännande nu, final om en vecka. Tror att sara är en av dom två som åker idag.
PUSS


shortsen!

Äntligen är dom mina!




Städning

Håller på att städar rummet och tur att man har lite städ hjälp! =D


27 maj

Slutade skolan vid 10 idag så jag och susanna gick till stan en stund. Hittade en topp från gina och ett par nya solglasögon. Åkte hem vid 3 och nu sitter jag här och tittar på vänner. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det blir att ta det lugnt hemma.
PUSS


I'll be there for you

En kort skoldag idag och fick reda på lite betyg i skolan. Fick vg på nationella i matte och mvg i slut betyg i Naturkunskap A! Super glad!
Har suttit och titta på vänner sen jag kom hem och nu ska ja börja fixa mig för kvällen ska spenderas med min kära vän ellinor i dfs. och i morn är det ingen skola så himla gött!!!
Nu måste jag sätta fart!
PUSS


Sista redovisningen

I nästan 7 timmar har jag och susannat prata i skype och gjort ett kollage och skrivit om det. Vi är snart klara och är super trötta båda två. Det är så jävla skönt att vi snart är klara och att det är våran sista redovisning och inlämningsuppgift i ettan!
Hade nationella i matte i skolan idag och det gick väl sådär.. Det var mycket lättare än vad det var i nian! Talen var inte så jätte svåra att förstå men helvete vad svårt det var att få det att stämma. Jag och susanna satt sitt kvar i klassrummet och var as irrterade på talen inte gick att lösa. Men det är så jävla skönt att alla nationella är gjorda! Fick reda på att jag och susanna fick MVG på arl uppgifter samt mvg på en annan uppgift. Fick även reda på att jag,susanna och emma fick mvg på naturrapporten! SUPER GLAD för det!
Nu ska vi skriva färdigt det sista och sen ska vi ta natta PUSS!


bäst är vi!

Söndag

Spenderat helgen hos jeffa och vi har övningskört och haft sköj! As kul att köra bil! lite läskigt bara när det kommer och går folk på vägen när man precis har lärt sig att köra iväg lite.. Men det gick bra ändå :D
Nu så ska jag ut i solen 19 grader ut! Måste dock skriva 3 uppsatser tills morn..
Nationella i matte på tisdag och sen är jag klar med allt! göööttt! det har gått så jävla fort är redan klar med ettan snart.
Nu måste jag ut i solen puss!


Min partypingla har kommit hem!!

Första körningen!

Tog med mig jeffa till skolan idag och jag och sussi fixade hennes naglar. Potthett på bussen hem!! trodde jag skulle dö av värmeslag!
När jag kom hem skrev jag klar 2 uppsatser bara 3 st kvar tills på måndag..
Mamma fick brev hem idag om tillstånd att för övningsköra med mig så nu ska vi iväg!
haha vi får väl se hur det går ;D
PUSS


17 maj

Lååånnng skoldag idag. från 8:00 till 16:20.. Sista lektionen på idrotten så var vi ute i skogen och sprang och gick i 5 km och självklart gick jag,susanna och sandra lite vilse så vi kom i mål där man startar istället men vi kom ju fram iallfall! Juste jag var tvungen att gå med busskortet i handen och självklart så tappade jag det uppe på en kulle så då var det bara att springa upp igen på den dära jävla kullen..
Mormor ringde till mig sista lektionen och sa att hon hade mat färdigt åt mig så jag hoppade av bussen vid mormor så hade det börjat regnat och åskat och blixtrat som fan så morfar var tvungen att hämta mig vi vägen där bussen släpper av mig för jag kan ju inte gå på en väg där det är bara äng runt om och jag den högsta punkten. Livrädd var jag!
Nu så sitter jag och övar lite matte och ska läsa lite på svenskan sen ska jag ta natten för i morgon väntar nationella i matte och svenska redovisning...
PUSS


Vill tillbaka till USA!!!!

Glad tjej!

Är super glad idag! kort skoldag, fint väder (allfall just nu!) och sen fick jag är super bra sms från ellinor som är i paris och frågar om hon ska köpa med hm's virkade shorts till mig och dom tackar man ju inte nej till när man får en sån förfrågan! skit glad är jag nu! Ellinooooorrr! vilken pärla!! Bäst är hon!
Nu så ska jag packa upp veckans kläder från pappa veckan och sen ska jag leta lite efter kläder tills i morn då våran klass ska stå och sälja kläder eller byta kläder med varandra.
Tar även en sväng med hunden också!
Idag så har jag bestämt mig att jag ska börja mitt nyttiga liv! Jag ska inte äta godis eller skräpmat. Undra hur länge det håller ;)? Tog min sista chocklad bit nyss så inge mer! Ska även börja träna bålen (tror jag de hette..) för minska lite på min svank. och sen när man tränar den så får man snyggare mage och rumpa och det är ju inge fel!
Nu ska jag sätta fart puss!


<3

14 maj

Igår efter skolan gick jag och susanna till stan och jag köpte present åt bror och så fikade vi och pratade en massa så att vi nästan missade bussen.
Jeffa kom te mig på kvällen och vi åt grillat och tittade på film.
Vaknade vid 10 i morse så vi satte på Never Say Never med justin bieber och den är typ likadan som Micheal jacksons This is it. Filmen var faktiskt bra!
Resten av dagen har jag pluggat och nu så sitter jag och tittar på Step up 3D. Blir att bara ta det lugnt ikväll :)


Fast five

Tillbaka från trafikskolan och det var inte så jobbigt som jag hade förväntat mig. Så om typ en månad så är jag ute på vägarna! ;D
Så därför tycker jag att det passar bra med att se filmen fast five nu och den är ju så himla bra med!
I morn blir det en lååång skoldag och + att jag ska stanna kvar i öret i morn och shoppa lite med sussie! På kvällen kommer nog jeffa till mig och vi ska ha en filmkväll (y)
PUSS


Körskolan

Började skolan halv 10 idag och slutade 10:50 hade alltså bara en lektion idag. Åkte inte hem förrens vid 1 för jag och susanna var tvungen att sitta kvar i skolan och göra färdigt arbeten. Blev dock bara klart med ett.
Nu så har jag precis kommit in, har varit ute och solat en stund. Ska börja fixa mig för ska till körskolan och gå kurs med mamma,jeffa och hennes mamma.
Bäst jag sätter fart PUSS!


11 maj

Hade nationella muntligt idag och det gick bättre än förväntat. Det var faktiskt mycket lättare än vad jag trodde att det skulle vara.
Slutade skolan vid 3 och nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att klockan ska bli 17:50 så att jag kan gå till bussen och åka och möta ellinor och sen ska vi till Max och äta lite och sen ska vi till henne och vi ska faktiskt plugga!
Den ungen åker ju till paris på fredag och snacka om att jag är avis! ;)
PUSS


10 Maj

Kort skoldag i skolan idag eftersom vi hade 2 nationella prov i engelska. Det gick väl sådär.. haha hann ju inte med på hörövningen typ, jävlar vad fort det gick. När jag höll på att svara på första frågan ja då hade rösten redan sagt allt så jag inte hann höra vad svaren skulle vara på resten av frågorna.. Efter skolan gick vi upp några tjejer och åt mat på donkan och sen gick vi runt och kollade lite i affärer. Hittade ett par " cykelbyxor", ett par helt vanliga svarta.
Kom hem vid 2 och jag la mig på studsmattan och solade och vid 4 kom moa och skulle hoppa så då fick man underhålla henne en liten stund innan jag gick in och tittade på BB.
Vid 6 kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem och lagade mat och nu så sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig för jag har as ont i huvudet.
PUSS


Plans and visions

Har nationella i engelska muntligt i morn och det handlar om Plans and Visions. Så sitter och funderar på vad mina planer och visioner är och jag har kommit fram till:


Ta studenten från Plusgymnaiset.


Skaffa ett jobb inom min utbildning jag gått t.ex bakom modeshowar, mode tidningar och sådant eller au pair skulle vara häftigt.


Resa jorden runt och se mig omkring i världen. Där jag vill besöka USA (så klart), England, Frankrike, Italien, syd afrika, indien, madagaskar, thailand, Kina, Japan, Australien, Nya zeeland, Hawaii, Mexico, Brasilen, Kanada och Alaska. 


Lära mig att surfa i Hawaii.


Åka så klart tillbaka till LA och bo där, hitta ett bra jobb som jag trivs med och har skit kul jobb och sen leva livet i La! min största dröm!

Kalas

Super fint väder ute idag!
Ännu en ny vecka i skolan och den började iallfall bra, med fint väder och kalas med släkten.
Satt kvar i skolan med Susanna och vi skrev nästan klart 2 uppsatser.
Nu så har jag precis kommit in från att ha solat och nu ska jag fixa mig för kalas för storebror som fyller 18 på torsdag.
PUSS


Lördag/söndag

Åkte hem till jeffa igår och vi tittade på fast and furious five och den är skit bra! kanske för att paul walker är med (a) men men!
As snygga bilar så nu vet jag och jeffa vad vi ska ha för bilar när vi blir äldre ;)
Idag så har vi legat i solen hela dagen och lyssnat på så länge vi båda andas. haha man kan ju inte låta bli att skratta till ibland! bättre bok finns det inte!
Nu så sitter jag och mosan och tittar på BB och vi ska snart gå och lägga oss eller mosan ligger redan och sover här.
PUSS


Mot jeffa

Nu åker jag till jeffa och har en jeffa & ps kväll!
Saknat min lilla pärla!
PUSS


Ut!

Nu går jag ut med ellinor och köper godis och sen drar vi till david och har en super bra kväll!!
PUSS

5 maj

Idag är det 5 maj och då fyller Susanna 17 år GRATTIS!! Hoppas att hon får en super bra dag!
Började skolan 9:50 och slutade 10:50 och åkte direkt hem och kollade på BB och vid 2 åkte jag in till kga och mötte upp jessika på stan. Vi tog en fika och kollade lite på kläder dock hittade jag ingenting..
Efter stan åkte vi hem till jessika och böt om till träningskläder och gick ut och gick i hela 50 minuter med stavar också!
Nu så ska jag hoppa i badet och sen blir det att läsa igenom lite till provet i morn. Slutar tidigare i morn så det är skönt och då blir det HELG! Gud vad skönt! Är så jävla skoltrött, vill ha sommarlov nu tack!
PUSS


Valborg

Valborg var väl kul! Var ju med min partypingla så då är det ju alltid kul!
Igår orkade jag inte göra ett skit, satt och kollade på vänner hela dagen.
Idag så blev det skola som vanligt och somnade 2 timmar när jag kom hem och nu tittar jag på vänner och skriver uppsats. Får se om jag och partypinglan går iväg på dfs matchen ;D
PUSS

RSS 2.0