Shopping

Hittade bara ett par solglasögon idag på stan med emma.
När jag kom hem från stan beställde jag en väska till skolan och ett par ballerina skor.




Väska till skolan


Söta ballerina skor till sommaren.

Träningsvärk

Efter skolan igår bestämde jag och pappa att vi skulle ut och springa och det gjorde vi. Vi sprang till rävåsbacken och upp för den och runt allt det dära, eller jag gick upp för backen.Jag höll på att dö! Fy fan! Ja det är ju inte roligt att ha sämre kondis än sin pappa.. Men nu jävlar ska jag börja träna, få fin mage och bra kondis. Vi ska springa på fredag igen och då jävlar ska jag klara backen! hah kommer dock inte att göra det..
Sitter i skolan nu och har väldens träningsvärk i hela kroppen och är helt slut i kroppen.
Efter skolan åkter jag och emma till stan och shoppar lite, har två i damer som fyller år snart och har redan bestämt vad jag ska köpa så jag hoppas att de blir nöjda.
Nu måste jag skriva på engelska uppsatsen PUSS!


Sommarjobb

Måndag vilket innebär en ny vecka. Och en riktig jobbig än.. onsdag: prov. torsdag: nationella engelska. fredag: prov.
Så det blir en hel del plugg för mig och även i helgen för har en uppsats som ska vara inlämnad nästa vecka.
Iallfall efter skolan så gick jag och ellipellie till stan i kga och sökte lite sommarjobb. Lämnade ut 5 cvn och sen har jag sökt på kommun och en massa andra ställen. Är även andra handsval på en butik i marieberg så hoppas att jag får det men det blir nog inte så.
Skulle ju egentligen plugga idag när jag kom hem men det blev det inte utan big brohter och stylisterna. Men nu har jag sätt alla avnitt jag har missat så nu är det bara att sätta fart med pluggandet! fy fan.
PUSS


Vill tbx! Vill bara gå ut skolan och sen leva livet i usa och en massa andra roliga ställen i världen!

Helgen

Fredag: Susanna och jag bestämde oss för att följa med och jobba med miss universe uttagningen så vi var på möte som typ varade i 10 min och vi väntade i skolan från 3-6.. Men vi åt donkan så då gjorde de inge (a)
Juste! när jag,susanna och sara satt på stadsbussen från marieberg så sitter vi bredvid en kvinna som babblar om en hennes ägg och allt det var och så sa hon att hon skulle med en buss och när vi sitter på bussen så märker hon att hon har missat bussen och så börjar hon andas jätte djupt. Och sen frågar hon oss om någon av oss har en påse för hon var tvungen att spy och jag som satt bredvid henne fick panik typ! så jag fick fråga folk i bussen efter en påse och som tur så fick jag tag i en påse och så började hon typ as spy och där satt vi bredvid henne och höll på att spy med henne och sen frågar vi hur det är med henne och hon typ bara det krampar i magen hela tiden och sen sa hon att hon spydde lite blod så Sara fick ringa ambulansen och så mötte ambulansen upp oss vid resecentrum. Skit läskigt!

Lördag: Höll på att missa bussen på morgonen. Trodde att bussen gick klockan 8 och sen vaknade jag av mig själv bara så där klockan 6 och jag skulle upp halv 7 och så tänkte jag att jag kollar i säkerhetsskull om bussen gick klockan 8 men så gick det ingen klockan 8 utan halv 8 så det var ju bara snabbt att hoppa in i duschen och snabbt fixa sig. Fick vänta i timma på resecentrum innan vi åkte till marieberg. Och där fick vi våra modeller och så fick vi gå och hämta deras kläder och sen fick en som gick i tvåan sminka dom och sen fixade vi håret och sånt. Skit kul! Vi var 4 grupper med 3 modeller och en modell i min grupp vann! och den andra fick tävla om en andra chans.
Vid 4 var det ungefär slut och då kom farmor och hämtade mig och var där tills idag.

Söndag: Idag så har det inte hänt så mycket. Varit på 16 års kalas och nu sitter jag här och ska snart gå ner och äta mat och sen kolla på film med pappa.
PUSS


Vänner

Åkte hem till mormor och morfar efter skolan och mormor och jag lagade mat och sen åkte skjutsade dom hem mig och jag började på min inspirations pärm, har suttit med det typ hela dagen.
Kollade på sveriges värsta bilförare förut och hoppas att man inte blir så där dålig på att köra..
Nu så ska jag lära mig engelska redovisningen och sen kolla på underbara VÄNNER!
Godnatt PUSS!


Himla fin!

På bussen

Sitter på bussen nu och det finns internet! hur bra är inte de?
Sitta på fejan på bussen är ju inge fel;D
Bara man inte blir åksjuk så är det ju as bra! känner redan lite..
När jag kommer hem ska jag öva på engelska redovisningen, ska prata mellan 5-10 minuter... Kommer ju fan att dö!
Suger ju på engelska så det är ju alltid roligt att höra att man ska en engelska redovisning på 5-10 minuter.
Nu ska jag sätta mig och kolla på big brother då blir det ju liksom big brother på bussen, kan de bli bättre? skulle inte tro de ;D
PUSS


Present

Blev inte så lång dag idag som jag trodde i skolan. Hann inte att äta frukost i morse och hann inte äta i skolan så jag skulle vara as hungrig om jag skulle få vänta till klockan 6 utan att äta mat så jag bestämde mig för att göra natur provet en annan dag och det gick bra sa läraren. Följde med Emma och Victoria till ungdomsmottagnignen men det var inte öppet så vi gick till kicks för Emma skulle köpa en foundation och jag fick med mig en present av dom på kicks. Fick även reda på att jag och susanna fick mvg på våran projekt och företagande redovisning så det var skönt. Har as mycket nu i skolan och är redan skol trött..
PUSS




Syns inte så bra med det är en foundation-pensel från maybelline, läppglans och mineral puder (rosa påsen), en parfym, en liten foundation från Lancome, silkesdroppar och rengöringsmedel från Clinque

Helgen

Fredag: Sista dagen på praktiken och den dagen var den ända dagen på praktiken som gick fort. Jävla snön hade ju kommit och jag drog mig två gånger helt själv framlänges.. Fick skynda mig hem och hoppa in i duschen och snabbt fixa sig och sen åkte jag iväg på kalas hos ellinor. Jätte mysigt och kul! Vi åt tacos, spelade spel, lyssnade på musik och god tårta.

Lördag: Satt på balkongen i lägenheten med mamma och solade hela dagen. Faktiskt i bikini för det var skit varmt där ute. Fick lite färg allafall. Sen åkte jag iväg hem till jessika där jag,jessika,felix och agge bakade pizza, åt godis och kollade skräck film.

Idag: Klockan är ju bara 10:47 så det har ju inte hänt så mycket idag. Men pappa kom och hämtade mig vid 9 typ och nu så sitter jag här och ska börja plugga och sätta mig ute på altanen och sola.

PUSS

GRATTIS!

Denna hära veckan har gått så jädra snabbt och jag är helt dagvild pga att jag var ledig i måndags så har jag trott att det har varit onsdag idag och även kollade jag på grey's igår och jag VET att det är på onsdagar... Aa ibland hänger man bara inte med ;D
I morn är min sista dag på praktiken och hoppas att jag får sluta lite tidigare så att jag kan åka hem och fixa mig för födelsekalas hos ellinor som faktisk fyller år idag!! Min lilla stjärna 17 år inte långt kvar till krogen du!
Nu ska jag sätta mig och kolla på sveriges värsta bilförare och sen big brother PUSS!








En lite bildbomb blev det ;)

Söndag

Åkte hem till Jeffa igår och vi lagade mat, åt godis, kollade på melodifestivalen och flyttade in i hennes lilla stuga.
Vi pluggade även och jag skrev nästan klart hela engelskan där och idag har jag skrivit klart den så nu är den ääääntligen klar! Följde med mamma och handlade mat och fick med mig en bok: Vintage av Marie Bride. En stilguide till vintagemode. Boken de har i Stylisterna så då tänkte jag att det vore bra om jag också hade den.
Nu väntar jag på att Solsidan ska börja och sen ska jag packa upp och sedan gå och lägga mig.
I morgon är jag ledig men jag måste även upp till för ska till tandläkaren i örebro...
PUSS

I want to go back!

Gud vad jag vill tillbaka till USA!
Allt var så jävla bra där! Fint väder, inge jävla slask skit väder!
Trevliga folk, shopping, sola på stranden..


Städning

Blev ingen praktik idag pga att jag inte mådde något bra i morse, men jag mår bättre nu allfall! (y)
Nu är jag nästan klar med att städa hela rummet. Har dammsugat, dammat,torkat golv och sånt tråkigt.
Har även hunnit med att läsa ut engelska boken så i morn är det bara att sätta igång med allt skriviande.
Åker ner till jeffa tidigt i morn för vi har bestämt att vi ska ha en jeffa och ps helg som innebär att vi ska vara ut i jeffas stuga hela helgen. På lördag förmiddag ska vi till bibblan i dfs och plugga och göra klart allt så vi kan slappa resten av helgen.
Nu måste jag fortsätta med städningen och sen ha en mysfredag med familjen.
PUSS

Fick en ny klocka av Ida i morse:

Boring day

Ja finns inte så mycket att berätta om idag.
Varit på praktik hela dagen typ. mamma och annelie kom förbi och vi fikade lite.
När jag kom hem satte jag mig och kollade på stylisterna och big brother.
Och nu sitter jag här framför datorn och ska snart läsa lite ur engelska boken.
Godnatt, PUSS!

Nagellack

Målade naglarna idag på praktiken. Använde Diors nya mörk gröna nagellack skit snyggt!




Tisdag

Idag har det varit en låång dag på praktiken. Som tur var kom två räddare och räddade mig , nämligen jessika och lovisa. Blev lite överraska när jag så de komma in i butiken. Fick ta en rast och vi gick och fikade,dock i en timma kanske inte det bästa men det gjorde inge! När jag kom tbx från fikandet så gick jag gå hem direkt typ så det var bra och skönt.
Har nyss skrivt klart matten, skrivit ut det jag ska kunna för naturprovet, skrivit klart frågor till min handledare och nu ska jag bara läsa ut engelska boken på 434 sidor men är på sidan 303 så har inte så mycket kvar så det går fort. Tur att boken är twilight för har ju läst boken på svenska och så klart sett filmen så kan ju allt redan. Kanske bäst att sätta fart om man vill ha någon ledighet ikväll?
PUSS

Måndag

Nu har jag nyss sökt en massa sommarjobb och hoppas på att jag får någon!
Idag blev det praktik som vanligt, fick med mig hem 2 mascaror en till mig och en till mamma.
Valde Max factor Masterpiece den svarta som min handledare rekomenderade mig. Hoppas på att den blir bra nu!
Nu ska jag gå och plugga lite innan jag ska gå och lägga mig för i morn väntar en låååång praktikdag igen.
PUSS

Gårdagens shopping

Vid halv 11 igår kom jeffa och lovisa och hämtade mig och vi åkte till Marieberg.
Jag hade bestämt mig för att jag bara skulle ha en mascara och en foundation men istället kom jag hem med dessa saker :


Skor från skopunkten och de kostade bara 45 kr.

Andra boken av Sofi Fahrman.

Gråa jeans-tights från Vero Moda

Tröja från Gina.

Väska från hm.

Fredag

Internet har cpat så har inte kunnat blogga något. Men gud vad skönt att det är HELG! Är helt slut!
Men jag har varit på praktik hela dagarna, halv 10 -16.00 så är helt död när jag kommer hem.
Har fått sminkat Amina, hjälpt kunder, plockat fram varor, slängt skräp, frontat, sätta på prislapper m.m.
Höll på att skita på mig idag när jag och Amina stod och städade på lagret och staplade lådor och så råkade Amina ha ner ett lock som log långt uppe i på ett lock och så ramlade det ner och rätt på en sprayflaska och den gick sönder och det bara spruta ut hårspray. Haha jag bara sprang ut och trodde att den hade landat på en brandvarnare för det rök till och med om den. Det hördes enda ut i butiken haha. Snacka om att det luktade på lagret sen. Och efter det åkte vi ner och slängde skräp och så hade vi inte stängt dörren ordentligt så den började tjuta som fan. Verkligen våran dag idag.
Nu så sitter jag hemma hos mamma och ska börja packa för en vecka hos pappa. Snart kommer paja och teo och hämtar upp mig och så drar vi in till pappsen.
Nu måste jag sätta fart PUSS!


RSS 2.0