Söndag

Har inte typ gjort ett skit idag. Ellinor kom till mig igår kväll vet dock inte när så vi satte oss och kollade på paranormal activty, den var inte så läskig som jag trodde att den skulle vara. Den var bar läskig på nätterna och i slutet. Somnade lite då och då eller båda gjorde nog det för vi var as trötta. Efter det så kollade vi på i rymden finns det inga känslor men vi hann inte så långt förens båda somnade. Har inte sovit ett skit i natt typ....... och doktorn har inte hört av sig heller! så pappa ska ringa i morn, för jag orkar inte mer! Men nu mår jag bra förutom att jag är så himla trött.
Paja och teo kom förbi en stund och vi åt mat och sånt. Sen åkte jag och pappa och fyllde på busskortet för ska med jessika till örebro i morn, vi ska först till tandläkaren sen ska vi på stan. Så det blir att gå upp halv 8 i morn men det gör inge för vi ska ju shoppa!;D
Juste fick skolfotna i fredags eller när det var... herregud hur man ser ut:o
aja nu så ska jag gå och kolla på en film och sen sova HELA natten hoppas jag på! Annars kommer ps inte att vara rolig att vara med.
puss


du är bäst!

Lördag

Gick och la mig vid 2 i natt och vaknade vid kvart i 9.
Åt frukost med familjen sen hoppade jag in i duschen och fixade mig efter.
vid 11 kom paja och hämtade mig och vi åkte till stan. Skulle egentligen bara ha smink som jag sa men det blev smink, kofta och en bh. Sen åkte vi hem och hämtade teo och mosan och åkte och köpte fika och åkte till mormor och satt där en stund och fikade. Sen åkte mormor och jag till ica och handlade mat och sen körde hon hem mig till pappa och nu sitter jag här med fiffi knät och vet inte riktigt vad vi ska hitta på, blir väll att kolla på prinsessor eller hello kitty...
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll antningen att följa med sandra på halloween fest i kga eller sitta hemma och bara ta det lugnt. Får se vad jag bestämmer men nu måste jag sluta för fiffi har inte så långt tålamod, lägger in bilder på sakerna jag köpte sen puss!

trött

Sitter och har as ont i mina fingrar efter att ida och jag har monterat ihop mitt skrivbord och stol men bra blev det!
Såg också att daniel åkte ut ur idol:(
Nu så ska jag slå på en film eller något är as trött. I morn blir det att åka till stan med paja en stund. Blev inge marieberg utan stan men det gör inge skulle bara ha smink och sånt och det kan jag köpa på kicks eller hm här:)
Vet inte riktigt vad jag ska göra i morgon kväll kanske bara ta det lugnt, får se vad som händer.
Nu orkar inte min fingrar skriva mer så puss!


Fredag

Hejsan hoppsan!
Igår så fick vi inte stora tvn för bror spelade spel.. Så fick titta på min dator men det gick ju bra med. Somnade en stund i första filmen som var knight and days med Cameron diaz och Tom cruise och den andra filmen som jag kollade hela på utan att somna var the back-up plan men Jennifer lopez  den var faktiskt jätte bra!
Vaknade vid halv 11 tror jag att klockan var. Åt frukost och sen fixade jeffa sig för hon skulle på begravning.. Vid 20 i 1 åkt hon och jag hoppade in i duschen och fixade mig sen med fiffi som så klart också ville ha.
Nu så sitter vi och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka till ikea. Hoppas att han kommer snart så jag slipper städa rummet(a).
Nu måste jag ta tvillingarna puss!

Just nu med tvillingarna:





Film

Sitter här med jeffa och hon har hållt på med sitt arbete sen hon kom hit.. Aa inte fan är hon snabb! och det var bara en fråga hon skulle svara på och ändå tog det flera timmar:s hann se Borneo resan också. vad små vi va, saknar gamla tider som fan! Nu så ska vi kolla på några filmer och försöka att sno tvn där nere för det är inte så kul att sitta och kolla på datorn. Och vi har också moffat i oss snart en hel 200g chocklad och ätit glass (y) men vi åt ju faktiskt fisk till kvällsmat så lite nyttiga är vi. Nu måste jag lämna datorn puss!

LOV!

Missasde statsbussen i morse på grund av att jag väntade på min bror han skulle också åka med den. Så fick väcka pappa och då var klockan 7:00 och bussen går 07:05. Kom till stationen 7 min över så pappa fick åka ikapp bussen och panik jag fick när jag skulle gå ur bilen och fastnade och bussen kom bakom och pappa var tvungen att åka för att bussen ska få plats. Anledningen till att jag fastnade var för att jag satt i mitten i bak och tvillingarna har sina barnstolar på varsin sida så det går inte att gå ut där så man måste gå ut i fram och så fastnade jag med foten mellan sätet och armstödet + att jag hade två väskor med. Men jag hann ut och hann med bussen! Hade engelska första lektionen och hade förhör på verben, tror att det gick bra eller jag svarade på alla frågor och det var inte så svårt. Sen hade vi hörövning så klart med. Fick alla rätt på den! och jag suger på engelska. Hade glömt ett c på ett ord men fick rätt ändå.
Hade försäljning och service efter, vi bara läste och lyssnade. Sen hade vi mat och det var pannkakor och jädrar vad jag åt haha. Så har lite ont i magen och vill inte äta på ett tag. Sen hade vi matte och fick reda på matte proven. Fick 33 av 38 så ett vg är nöjd! Fick sluta tidigare, kvart i 12 och då gick det precis en buss hem så fick vänta i skolan i en timma. Satt i ett uppehållsrum med susanna och sandra + mer. Skulle skriva mitt namn på busskortet och det funkade inte med en bläckpenna så jag tog en typ turspenna men så torkade det aldrig och jag drog med fingret och så blev allt helt blått.. Men fick bort det med vatten som tur var och kortet funkade även fast jag hade fått vatten på det!
Bussen vår så seg hem så missade statsbussen så fick gå men tanken på hur mycket jag åt idag så var det nog bra att jag gick ;) Satte mig och kollade på grey's när jag kom hem och nu så sitter jag och lyssanar på musik och sjunger för mig själv. Ska fixa lite skolsaker så jag inte har så himla mycket på lovet men det kommer jag ändå ha.
Vid typ 5 så kommer efterlängtade Jeffa till mig och ska sova hos mig, vi ska ha en ps och jeffa dag, blir väl att sitta kolla på massa filmer men vi ska faktiskt plugga med (y) Har ju LOV nu så jävla göööötttt!!!! I morn blir det att åka tilll ikea och köpa saker till rummet. Äntligen så blir det färdigt!
Nu så ska jag ner och skriva ut ett instuderingsfrågor som jag ska ha och plugga på.
puss

Onsdag

Har inte gjort ett skit sen jag kom hem från skolan i spörregnet.
Som tur hann jag med statsbussen så slapp gå i regnet. Satte mig direkt vid tv och kollade på unga mödrar och the big band theory. Och så lekte jag ens stund med tvillingarna. Fick vara elefant och de skulle rida på ryggen på mig, men häst fick jag inte vara utan som sagt en elefant.. Har lite ont i ryggen och huvudet. En satt på ryggen sen kom den andra och satte sig typ på huvudet(y). Snart börjar vänner och det måste ses! och så väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan äta, är as hungrig. Måste plugga på min engelska verben och kolla på bonde och grey's så klart!
Fick springa ut i regnet förut för mamma kom förbi med mina uggs men kanske inte så bara att ha dom i regnet så conversen får duga ett tag till men fryser ju tårna av mig i dom..
I morn är det sista tagen innan lovet och så får jag reda på matte provet. Hoppas att det gick bra. och + att vi slutar 12:35 med! Men mitt lov kommer ju inte bli så himla kul... Typ plugg nästan varje dag, satt och skrev i almanackan igår när jag ska plugga på vad osv. Är ledig i helgen och nästa vecka på lördag annars så är det pluggning som gäller, fyfan för plugg! Men har ju 2 prov veckan efter och sen vissa saker som måste vara färdiga. Men ändå tur att vi har lov för hade vart as jobbigt om vi hade gått i skolan samtidigt. Men efter lovet så ska vi börja med ögonbryn i hantverk och så ska vi ta med en modell till skolan och fixa hennes ögonbryn och färga dom. Valde att ta med ellinor om hon hann, hoppas de!:) har ju lovat att hon ska få följa med och bli fixad. Det var någon mer gång som hon också skulle få följa med till skolan men dock är det ju på skoltid så hon måste ju ta ledigt. Men vi har ju skola i samma stad allfall! så det ordnar nog sig.
Den hära månaden som kommer, kommer att bli en jobbig månad. Har redan 4 prov inbokade plus att ett grupparbete + svenska analys ska vara inlämnad. Bara hoppas på att vi inte ska ha dataprov den hära månaden för det verkar skit svårt. Det är ju as svårt att komma ihåg allt som vi gör på lektionerna och hur man gör vissa saker på pages ( mac skrivprogram).
Nu måste jag skynda mig ner till tv och kolla på vänner för de har redan börjat puss!

Skolan

Sitter i skolan och har rast till halv 3 och då ska jag ha svenska seminarium så ska öva lite på den, vad jag ska säga och sånt.
Hann med bussen i morse allfall!(y) Hoppas på att jag hinner med bussen hem, slutar 10 över 3 och den går kvart över men hinner nog.
Fick inpackning och hårmassage idag av susanna så nu mår håret lite bättre allfall :)
Håller på att försöka att få det längre så plattar det inte eller något, har det antningen uppsatt eller så sover jag med fläta och har lockigt. Och använder inpackning varje dag när jag är hos mamma så får hoppas att jag kan få det längre.
Har inte sminkat mig på as länge heller men det är för att jag inte orkar sminka mig på morgonen och + att jag ska försöka att få finare hy. Använde någon ansikts skrubb med salt i och den var faktiskt bra! Så ska börja använda den 2 gånger i veckan och hoppas på att min hy blir bättre.
Nu måste jag plugga lite med puss


Saknar min jeffus! Vet inte vad jag ska göra utan denna tjej och har inte träffat henne på typ 100 år känns det som.. <3

Bra morgon! LA

Gick till busshållsplatsen vid 5 i och ska åka med statsbussen vid 7 och sen hoppa på örebro bussen vid tyo 3 min över 7 men bra att statsbussen kommer 10 över så att jag missar örebro bussen, så jag gick hem till pappa igen och tänkte att jag tar nästa buss och så händer det samma sak igen:o men då åkte jag med statsbussen och satt och väntade på station på örebro bussen, kom till skolan en timme försent. Bra morgon!
Men sen var skolan faktiskt ganska kul. Fick göra inpackning och hår massage på susanna och ska själv få det av henne i morn. Sen sista lektionen hade vi yoga och hann med en buss tidigare så var hemma vid kvart i 5.
Har fikat lite med tvillingarna och hjälpt ida så hon fick måla färdigt i trappan.
Nu så sitter jag och kollar på the big bang theory och snart är det vänner!
Efter det så ska jag skriva ut min svenka semenarium och läsa in den lite men inte mkt och öva på engelska verben och kolla på tv.
Pratade med min syster igår och vi har bestämt så nu ska vi shoppa på lördag! fick med henne!!
Och sen så pratade jag med pappa med och vi ska till USA i januari till något ställe sen skulle vi ta ett plan till LA!!!! och sova där några dagar! äntligen äntligen! längtar som fan! ÄNTLIGEN SKA PS FÅ ÅKA TILL USA! Kommer då vara skit rädd att flyga så länge men har ju klarat mig till borneo och thailand så klarar nog mig men vi ska ju typ bara åka över vatten tror jag. Men det gör inge! ;D
puss

LA.

....

Har precis kollat på avsnittet från ensam mamma söker på datorn.
Hade matte prov idag och fan vad irriterad jag blir på mig själv!
Men men....
Är as sugen på glass och orkar inte gå och köpa och pappa har nyss opererat sig så han kan inte köra mig:(
Måste börja plugga på engelska verben men orkar inte!
asså vi har saker hela tiden :o
Har 2 prov efter lovet så måste sitta och plugga på lovet (y)
Nu ska jag sätta mig och kolla på någon film med fiffi
puss

I skolan

Skulle ju träna med pappa igår, tror ni att vi kom iväg? nej det gjorde vi inte.....
haha vi åkte och köpte mat ist (y)
Pappa opererar benet idag så vi kommer ju inte kunna träna på några dagar men det gör inge (a)
Hoppas att operationen går bra!
Efter skolan så blir det att öva på min svenska semninarium och på engelska verben.
Så ser min dag typ ut, kanske kollar på någon film eller något med.
Ikväll så ska jag allfall kolla på ullared och svenska hollywoodsfruar.
Nu måste jag göra klart min seminarium puss!


Hos pappa

Har precis kommit hem till pappa, mamma skjutsade in mig och vi hoppade in på jysk på väg. Skulle ha en dörrmatta till lägenheten och så hittade jag ett par tofflor, as sköna! Kanske inte världens snyggaste med skönaste!
Nu blir det att sätta fart att plugga.
Sen blir det att följa med pappa och träna innan gossip girl börjar.
har inte tränat på 100 år så kommer att dö sen.

Veckans planer:

Måndag: Skola, packa upp alla saker. Börja plugga på verben i engelska.
Tisdag: Skola, öva på verben
Onsdag: Skola, öva på verben igen
Torsdag: Skola
Fredag: Studiedag, paja och teo kommer hem. HÖSTLOV!
Lördag: Förska få med paja på en shopping tur i marieberg
Söndag: Träffa en bakfull syster förmodligen (y)


Tofflorna

Packning

Sitter hemma hos mamma och har nyss läst ut boken, göööttt!
Ska börja packa nu, ska åka till pappa i en vecka.
När jag kommer hem till pappa blir det att plugga matte, har matte prov i morn
och packa upp alla saker. Ikväll blir det att kolla på gossip girl och ensam mamma söker.
Går bara 4 dagar i skolan i veckan för på fredag har jag studiedag! Sen höstlov.
Och på fredag kommer paja hem, hon har man saknat as mycket! Skulle egentligen följa med henne ner till göteborg men vågar dock inte åka tåg själv:$
Måste sätta fart nu för ska följa med mamma till någon affär innan den stänger puss!

Lördag

Har nyss kommit hem från jessika och ska snart börja läsa i boken, men kollar nog på idol och kenza & tyra show för jag somnade när jag skulle se det i söndags.
Igår så åkte jag hem till jessika och kollade på mirrors 2 ,ronja kom också dit. Den var skit läskigt, vågade typ inte kolla ;$ Men sen kollade vi på hole in one , somnade typ. Efter filmen så följde vi ronja och sen tog vi en promenad. Men vi kom inte så långt förens vi såg något och vågade inte gå förbi det men efter en stund så ser jessika att det bara var ett löv, stod vi där i onödan och kastade saker på den för att kunna se vad det vara hah. Efter det så vände vi och gick hem och la oss. 
Idag blir det att plugga till 3 sen hoppa in i duschen och vid 4 går jag och ellinor och kollar på dfs matchen. Får se vad som händer ikväll.
puss

Fredag!

Idag är jag super glad! Fick först reda på vad jag fick på praktiska provet i vardags make up och fick MVG!!
Sen fick jag vg på naturkundskapen med!
Nu så sitter jag och väntar på arl lektionen ska börja, sen har vi bara tråkiga engelska kvar, usch hatar verkligen engelska! Sen slutar jag göött! bara 4 skoldagar kvar till lov, har studiedag fredagen innan lovet så en dag extra på lovet. Inga fel de!
Ikväll blir det att åka hem till jessika och sova där. Vi hittar väl på något kul, lägger in ett inlägg senare om vad vi gör puss!


Dusch

Sitter här med jessika och kollar på oc, hon ska precis så gå hem så ska hoppa in i duschen och sen vänta på att kenza & tyra show. Om jag hinner så ska jag läsa lite i boken med.
I morn så blir det först skolan sen träffa jessika på kvällen , vi hittar väl på något kul.
puss

Möta jessika

Nu så ska jag klä på mig min vinterjacka och möta jessika.
Får se vad vi hittar på, ikväll blir det att kolla på robinson och kenza & bella show.
I morn blir det skola och får reda på vad jag fick på mitt praktiska prov i vardags makeup.
Nu måste jag skynda mig puss!

Torsdag

Blev ingen skola för mig idag, fick åka till vårdcentralen och göra ett test ist, mamma ringde nyss och sa att att proverna inte visade något och att jag ska till doktorn klockan halv 12......
Ska försöka att läsa ut boken så länge och fixa med kläderna.
Vid 3 kommer timmy en sväng och senare ska jag kanske sola med jessika.
Nu ska jag sätta fart så jag hinner med något puss!

Bonde söker fru

Sitter och kollar på bonde söker fru med moa och mamma.
Moa kom hem med ett par byxor av mig som hon hade fått av sin farmor men det var för stora så jag prövade dom och gissa?:o  jag kunde ha dom:o
Gjorde klart arl förut och har läst lite i boken med.
Sen blir det att kolla på grey's och sen natta.
I morn blir att sola med jessika, slutar 12:35 i morn.
puss

Städning

Sitter hemma hos mama och ska snart börja städa.
Sen ska jag läsa i min bok, har 200 sidor kvar.
Och göra färdigt arl som jag inte hann med på lektionen, hade no prov idag.. Svarade på allting så hoppas att det gick bra! Har bara ett prov kvar innan lovet gööött! Matte prov på måndag så pluggar på söndag och läser ut boken i helgen.
När mamma kommer så ska vi laga mat, köttbullar och mos :)
Nu ska jag sätta fart om jag ska hinna få något gjort, för ska kolla på bonde och grey's ikväll med.
puss


Plugg

Hade en skit rolig idrottslektion idag, dock hade jag inte kläder med mig men var med ibland ändå.
Vi gjorde boxning i luften och sparka i luften och sånt;D
Nu så sitter jag hemma hos pappa och pluggar naturvetenskap, kommer inte ihåg ett skit från när jag pluggade igår :o (Y) så måste dyng plugga nu. Är också barnvakt åt tvillingarna.
När jag kom hem så var jag as hungrig som tur vad hade ida tacos färdigt åt mig!
Nu måste jag sätta i fart puss!


Skola

Sitter i skolan och försöker att installera mobilt bredband men det går inte!
Måste hämta någon fil på telias hemsida och nu har jag gjort det men vet inte om det är rätt och så kom det upp en ruta där jag måste välja på två filer och jag vet inte vilken.
Har rast till halv 3 sen har jag lektion till 15:50, åker med bussen kvart över 4, ändrade planer behöver inte hämta tvillingarna på dagis men jag ska hem till pappa och vara barnvakt. När pappa kommer hem blir det att plugga............
Ska gå och lägga mig tidigt också för är dyng trött. 
Och juste får inte glömma att göra svenska med!
jobbiiggggg dag!
puss

Home

Har precis kommit hem från kalaset.
Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan hoppa in i duschen, vill inte duscha när jag är själv.. Sen blir det att kolla på ullared. Kan nästan allting på naturvetenskapen , bara 2 grejer jag inte kan så bra men det går fort, det fixar jag i morn och så får jag hoppas att jag klarar mig!
Fick ett sms av ida som det stod att de hade målat klart rummet! så nu är det bara att åka till ikea kvar. göööttt!

Veckans planer:
Tisdag: Skola,hämta tvillingarna , plugga, sova hos pappa.
Onsdag: Skola, läsa boken och göra svenskan.
Torsdag: Skolan, sola med jessika
Fredag: Skola, HELG!
Lördag: Inge planerat än så länge
Söndag: Plugga matte.


Plugg

Sitter hemma hos mamma och ska försöka att börja plugga.
Fick reda på i skolan idag att jag klarade datakundskaps diagnosen (Y)
Blir att plugga hela dagen för fick reda på att naturkundskapsprovet var ganska stort och i morgon så hinner jag inte plugga för jag går i skolan till 10 i 4 och gå av i kga och hämta tvillingarna på dagis och gå med dom till pappa, bara hoppas på att det inte regnar! Och då är jag hemma vid halv 6 och ska ta hand om dom tills pappa kommer hem sen äta mat,duscha och sen får jag se om jag hinner plugga. Hinner nog läsa igenom allfall. Ne nu ska jag sluta tjata om pluggandet och sätta i fart ist.
Juste ska på kalas med ikväll, moste fyller år så grattis till henne!
Sitter på mammas dator och hittade bilder från thailand. Lägger in några. puss













trött

Sitter i sängen och orkar inte göra ett skit.
ska egentligen börja plugga men orkar verkligen inte!
Har skit ont i huvudet och är as trött..
Men ska städa rummet lite och försöka att plugga och lära mig något.
Paja ska hjälpa mig med så då går det nog lättare.
Sätter på musiken i bött och sätter fart puss!


Pretty women

Ändrade planer, ellipellie kunde inte komma så sitter och kollar på pretty women med pappa och ida och äter glass.
I morn blir det att dyng plugga, hann inte plugga idag och har naturvetenskapsprov på onsdag och på tisdag hinner jag inte plugga typ så måste dyng plugga i morn och på måndag. Kan inte ett skit och det är ganska mkt man ska kunna med.. Rolig söndag för ps, men som tur är så är det gossip girl och ensam mamma söker på tv.
Nu så ska jag kolla på filmen puss!


Barnvakt

sitter och är barnvakt åt tvillignarna.
Idag blir det att plugga på dagen sen vännerkväll med ellipellie! Och vi ska vara nyttiga med inge godis!
Så vi får väl köpa jordnötter och vattenmilon och äta det ist:)

Mina skitungar!



Idol

Ellinor kom och hämtade mig från skolan idag och åkte till dfs och lämnade en soffa som hon hade köpt hos hennes pappa. haha starka vi är!
Sen åkte vi till kga och fikade på som hemma. Satt där en stund och pratade. vad skulle jag göra utan den tjejen!?
Sen tog jag bussen hem och har precis ätit och sitter nu och väntar på att idol ska börja :)
Blir myskväll med familjen ikväll.
puss

Skolan

Sitter i skolan och har nyss gjort make up prov på susanna, klarade att göra det på tiden och fixa håret på henne.
Nu så ska jag göra instuderingsfrågor i arl och vänta på att vi få gå till maten om typ 1 timme och 40 min (y)
Efter skolan blir det fika med ellipellie!
puss


Film

Sitter och kollar på film med emanuel. Den heter resident evil.
Har gjort lite matte idag, har lite kvar med det måste pappa hjälpa mig med.
Sen ska jag bara läsa igenom naturvetenskapen och make up pappret och läsa ett kapitel i boken med.
Ikväll blir det att kolla på robinson och bara ta det lugnt, ska försöka hinna med allt innan det börjar.
Ska lägga mig tidigt också, är så himla trött!
puss


Försäljning och service

Har nyss gjort engelska redovnisningen, kändes som den bara var 1 min eller något, men vi fick ihop 13 min.
Nu sitter jag och väntar på att försäljning och service lektionen ska börja och sen har vi mat och då är det pannkakor som vi har lääännngtat efter!;D
Sen har vi bara matte sen slutar vi och jag behöver inte plugga på något!! eller jo egentligen, har naturvetenskapsprov på tisdag men jag kan ta ledigt idag från pluggande (a).
Ändrade planer om att fika med ellipellie idag, det blir i morn ist! :)
Ho har man längtat efter!
I morn så har jag make up prov, kommer att vara nervöööös. Hoppas att jag klara det på 20 min!
puss

Grey's

Sitter med ida och kollar på grey's,men just nu är det reklam..har också skrivit en stödlapp till muntliga och kan det typ.
Ida fixade en ny header åt mig! tack!
Ska snart gå och lägga mig är dyng trött...
Nu är reklamen slut så nu måste jag kolla puss!


Plugg

Sitter vid köket och försöker att lära mig engelska muntliga redovisnignen.
Typ det enda jag ska göra och läsa tills bonde börjar.
I morn slutar jag tidigt,12:35 gööööött!
Och då ska jag fika med min ellipellie i kga tror jag eller så blir det i örebro.
puss

Onsdag

Sitter och gör ingenting med susanna och emma.
Har egentligen hantverk men vissa har praktiskt prov och jag har det på fredag.
Så man får sitta och jobba med saker men inte är klar med och är precis klar med engelskan och orkar inte göra naturvetenskap.
Efter maten så ska vi till länsmuseumet och kolla på gamla kläder och sen har vi låånng hål och sen sist har vi svenska och ska prata om boken man läser,slutar 10 över 3 så är hemma typ kvart över 4.
Då blir det att öva på engelska redovisningen..........
Sen kolla på bonde och grey's ikväll som jag har längtat att se!
puss


Fotboll

aa... bra att försäljare kommer och knackar på när man tror att det är ens bror som kommer och ska in och så står man där i underkläder och tröja (y) Min bror bor ute i en "stuga" och jag hatar att ha dörren låst så därför trodde jag att det var han. o så blev det inte bättre att försäljaren var ung och snygg med..!
Aja nu ska jag ner och kolla på foboll sen tar jag natta puss!


huunngrriigg

Sitter hemma hos pappa och väntar på att han ska komma hem så jag och ida kan börja med pannkakorna! är så jäävvlla hungrig, fick ju inte äta hämta mer i skolan för dom plockade ju bort allt :o så har inte ätit något sen 11.
haha och susanna som trodde att pannkakor stavades pangkakor...
Hade akupunktur sista lektionen, vågade inte pröva ;$
Gjorde projekt och förtagande prov med, gick väl så där eller jag svarade på alla även mvg frågan.
Har bara engelska redovining kvar denna vecka......
Juste måste läsa i boken med. Den ska vara utläst innan lovet och är på 264 och boken är 606 sidor, så har några sidor att läsa.. Men det går ju fort bara man sätter sig och kommer in i det.
Nu komma pappa! så nu måste jag springa ner puss!


Tisdag

Sitter och gör ingenting i skolan.. Skulle egentligen ha projekt och företagand prov men våran lärare försov sig så ska göra det lite senare under dagen.
Efter skolan så blir det hem och plugga på engelska muntligt tal.... Hoppas på att vi hinner färdigt med det på rasten idag!
Är as trött även fast jag somnade halv 10 idag och vakndade 6, brukar gå upp halv 6. Men pappa skjutsade mig till busstationen. Kommer inte orka plugga sen, kommer att gå och sov en stund ist.
Nu måste jag gå upp och hämta mina naturvetenskaps grejer och ha natur ist för att gå på utställningen för det blev förflyttade tills i morn, så puss!


inväntar mamma

Sitter hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma hem och skjutsa mig till pappa.
Har hunnit packat,gjort klart matten och pluggat lite på projekt och företagnade. Det är bara några saker jag inte kan men det ska jag öva på ikväll.
I morn är det lång dag i skolan.
Först projekt och företagnade prov, estet ( utställning i länsmuseum), hantverk med jessica så det blir nog förmodligen om hår, idrott och då ska vi göra akupunktur på varandra.. Slutar vid 10 i 4 så är hemma hos pappa typ vid kvart i 5.
Och då ska jag börja öva på engelska redovisingen, vill verkligen inte vara med på den! åh hatar att prata högt på engelska!


Måndag

Tog nyss skolkort.....
Har inställd datakunskaps så sitter och väntar på att maten ska öppna klockan 10:30.
Sen har vi bara matte kvar sen slutar vi gööött!
Och då blir det hem till dfs och packa/plugga sen kommer pappa och hämtar mig.
puss

Söndag

Åkte iväg till farmor och farfar i morse med pappa,ida och tvillingarna. Spenderade dagen där, pluggade och hjälpte farmor med maten. Älskar att vara hemma hos farmor och farfar! Ett ställe man alltid har vart på i hela livet. Påminner om gamla tider. Ingen som bryr sig hur man ser ut.
Kom hem till mamma vid halv 6 och nu så väntar jag på att gossip girl ska börja.
Medans jag väntar på att de ska börja så pluggar jag lite.
Efter gossip girl blir det att hoppa in i duschen och bestämma kläder tills i morn.
Och vid 9 ska jag se ensam mamma söker med mosan och äta glass och chockladpudding och allt hon hade köpt..
I morn så åker jag hem till pappa för veckan är pappa vecka.
Nu så måste jag läsa igenom projekt och företagnade innan programmet börjar puss!


<3

Packa till pappa

Gick hem från jeffa vid ungefär 11 och satte mig och kollade på oc, skulle egentligen plugga men orkarde inte..
Så nu ska jag packa för nu kommer pappa och hämtar mig.
Blir att plugga hemma hos han för han ska hjälpa mig.
Nu måste jag sätta fart puss!


Big game hunter

Sitter hemma hos jeffa och spelar big game hunter och får hjärtattack när som helst!
Idag så har jag varit hemma från skolan, mådde illa,huvudvärk och sen hosta jag som utta helvete.
Men fick lite skolsaker gjorda ändå, gjorde nästan alla instuderingsfrågor. Resten får pappa hjälpa mig med på söndag. Fick reda på idag att jag fick mvg på försäljning och servicen!!
Snart blir det att slå på en film, sover här. I morn ska jag hem till pappa och sova där tills söndag.
Nu måste jag hjälpa jeffa innan hon skriker som en galning!
puss


16:31

Har nästan gjort klart hela försäljning och service målen. Gör färdigt resten med pappa i helgen.
Ikväll så ska jag kolla på Robinson och Kenza & Tyra show. Sen blir det att sova för det är en lång skoldag i morn. Slutar halv 3. Hantverk i 2 timmar och 50 min. Sen arbetsmiljö/säkerhet och sist engelska.
Nu så ska jag antningen läsa genom dina ögon eller kolla på oc eller så gör jag båda delarna :)
Är fortfarande halv sjuk, hostar som en tok. Har också ont i tänderna..
Så ska nog ta en huvudvärkstablett, läsa ett kapitel och sen lägga mig och kolla på oc och vänta på att mamma ska laga mat. puss


Plugg..

Dags att börja att plugga på projekt och företagande..
Är redan skoltrött.. hur ska dom här veckorna till lovet gå då?
Har projekt/företagen prov, engelska redovining, vardagsmake up prov, naturvetenskapsprov, matte prov, engelska prov om den inte förflyttas till veckan efter lovet. Och plus att jag har läsning i svenskan så ska läsa ut en bok med innan lovet eller man får läsa på lovet men sen ska den vara klar och min bok är på lite över 800 sidor men ska läsa mkt på lovet så går nog det bra:)
Nu ska jag sätta fart puss.

Engelska

Har precis kommit till skolan och har engelska.
Har den hära lektionen på att göra en redovisning på 15 min i ett grupp arbete, fattar inte hur vi kommer att hinna det på en lektion:o
sen har jag bara försäljnings och service prov sen SLUTAR jag!! men dock måste jag vänta i skolan för ska till tandläkaren..
Idag kommer pappa och emanuel hem så ska hem till pappa i morn och sova där hela helgen.
Nu måste jag lyssna på lektionen puss!


sjuk?

Sitter och kollar på oc och hostar som en tok:(
Börjar få feber med (y) så har nyss tagit en ipren och hoppas på att jag blir bättre tills i morn så jag kan göra provet för vill inte göra det nästa vecka för då har jag projekt och företagande prov och plus att jag ska till tandläkaren i örebro med i morn. Nu så ska jag slå av oc och kolla på bonde söker fru och plugga i pauserna.. får hoppas på att jag klara mig på provet. Sen blir det grey's som jag har längtat efter som faaaann!
puss

Plugg..

Kom hem från skolan nyss, ska sätta fart och plugga på försäljning och service.
Ska bara kolla på oc först(a)
Så efter det så får jag rå plugga till klockan 9 för då börjar grey's och det måste jag se!

Min lilla skitunge! :)

Plugg..

Kom hem från skolan nyss, ska sätta fart och plugga på försäljning och service.
Ska bara kolla på oc först(a)
Så efter det så får jag rå plugga till klockan 9 för då börjar grey's och det måste jag se!

Min lilla skitunge! :)

Plugg/duschen

Har precis solat och ätit mat.
Ska börja plugga nu tills klockan 8 typ och då hoppar jag in i duschen , sen pluggar jag vidare tills despret börjar.
I morn blir det också lång dag. Börjar 8 och slutar 10 över 3. I morn blir det dyng plugga...
Juste fick en 200 g chocklad av mamma med som jag moffar i mig (y)
puss

Sola

Har precis kommit hem från skolan, ska iväg och sola med jessika nu.
Sen blir det att äta så fort jag kommer hem och sen plugga.
Puss


Gamla tider med jessika. :)

Inväntar idrott

Väntar på att vi ska gå till idrotts hallen och ha idrott, ska inte vara med har as ont i halsen och känner mig lite små febrig (y) eller inte..
FICK MVG PÅ HÅRSTRÅT!! yeeah
Susanna med!!
Kommer att komma hem sent idag som jag skrev igår...
Så ska försöka att plugga på försäljning och service, vill få bra på det med! ska kolla på despret och cougar town om jag orkar:)
Nu så ska jag stänga av datorn och börja gå puss!


VI ÄR BÄST! hehe

Ullared

Har städat lite i rummet och nu så sitter jag och tittar på ullared.
Efter det så blir det att läsa igenom försäljning och service sen blir det natten för i morn är det en lång dag.
Börjar 8 så åker hemmifrån 06:35 och slutar 15:50 och försöker att hinna med bussen kvart över 4 så är hemma vid ungefär halv 6...
puss

Städning

Har precis kommit hem från jeffa, har fixat matten och naturvetenskapen.
Har bara försäljning/service och städning, så börjar med städningen för orkar inte plugga.
Lyssnar på låten nedanför medans jag städar. Felix och ellinor spelade den för mig i lördags och den är dyng bra!

ändrade planer

Ändrade planer! Går hem till jeffa nu och pluggar där ist! pussssss


Klippningen

Juste glömde att lägga ut en bild igår på hur håret blev efter att jag hade klippt mig.
Så gör det nu.


Det blev ganska kort,hade mycket slitiet.

Måndag

Sitter hemma hos mamma och kollar på tv.
Kom hem från skolan vid 2.

Att göra idag:
-Fixa matten
-Göra klart idrottsuppgifterna
-Plugga försäljning och service.
-Försöka hinna med att städa rummet.

Har lite saker att göra så måste sätta fart nu.
puss

Data

Hade sovmorgon till klockan halv tio, så har bara 2 lektioner. Data som jag har nu och sen matte efter lunchen. Slutar halv ett göött. Sen blir det hem och plugga... och kanske träffa jeffus! ho har man inte träffat på 1000000 årrr så henne saknar man!
nu måse jag fokusera här puss!


Ensam mamma söker

Mamma kom och hämtade mig förut och klippte mig så nu känns det bra!
Gick och solade med jessika med.
Och nu så har jag precis kommit ur duschen och väntar på att ensam mamma söker som börjar om en halvtimme.
Ska läsa igenom försäljning och service innan för har inte pluggat ett skit idag som jag skulle..
Mosan har gjort chocklad pudding åt oss med som vi ska ha till ensam mamma söker.
Sen blire natta.
puss


<3

Söndag

Vaknade vid 8, kunde inte sova.. Så gick upp och åt frukost och sen satte jag mig vid datorn och kollade på paradise hotel. Nu så ska jag städa rummet och sen börja plugga.
I eftermiddag kommer mamma och hämtar mig och då ska vi ner till mammas jobb och klippa mitt hår.

Min vecka kommer inte att blir så rolig.. Men på torsdag kommer pappa och emanuel hem :)
Måndag: Plugga försäljning/service och idrott
Tisdag: Plugga försäljning/service och projekt/företagande
Onsdag: Plugga försäljning/service
Torsdag: Plugga projekt/företagande.

Idol

Har nyss kollat på eclipse och ska nu kolla på idol, har inte kollat på ett ända avsnitt sen audition.
Sen så ska jag läsa igenom försäljning och service lite och sen ta kvällen och kolla på tv och mysa.

Lägger in två bilder från igår.

Ellipellie dricker mocha latte.


och jag drack varm chocklad med grädde och marshmallows.

Hemma

Hemma efter en rolig gårdagen.
Först till stan med ellinor, åt donkan, shoppade litte, humören upp och ner hela tiden! men kom hem med 2 par jeans ,2 linnen,1 halsduk och 2 ringar. Sen efter det hem till ellinor och hämta saker sen fick vi skjuts till mig och vi fick äta och fixa oss snabbt sen skulle vi åka med stadsbussen till stationen men den åker förbi oss (y) och då var det 5 min kvar tills degerforsbussen gick så vi sprang hemmifrån mig till station och då kommer inte bussen förens 10 min så vi hade inte behövt sprungit, sen hem till mig och robert och sen äntligen kom vi till jesper. Men fick gå på en gång så vi gick hem till mylly och var där en stund sen gick vi tillbaka till jesper och sen till bosna och sen hem till ellinor och sova!
Vid 1 idag så stressade jag och ellinor ner till busshållsplatsen och åkte med bussen till kga , missa stadsbussen så fick gå hem till pappa (y) Mina ben orkar inte gå mer!
Nu så ska jag ta något och äta sen bara ta det lugnt och försöka att plugga puss

fix

Har precis kommit ur duschen och ska börja fixa mig för ska möta upp ellipellie vid halv 1 på stan i örebro och shöppppa löösssss! Sen blir det antingen myskväll eller utekväll.
puss!


RSS 2.0